Jak vyrobit domácí klobásy bez střívek

Recept je velmi jednoduchý, protože nebudete potřebovat žádné střívko.

Jedná se o vydatný masový pokrm, který lze podávat jak teplý, tak studený. Uvařte si je dopředu, zmrazte a v případě potřeby je jednoduše ogrilujte.

Recept je velmi jednoduchý, protože nebudete potřebovat střívko. Vše smíchejte dohromady, vytvarujte klobásky a opečte je dozlatova.

Recept

Složení:

  • mleté kuřecí maso 800 g
  • tavený sýr 100 g
  • cibule 1 ks.
  • sušený česnek 1 lžička.
  • mletá paprika 1 lžička.
  • mletý černý pepř
  • sůl
  • čerstvý kopr
  • rostlinný olej

Příprava:

  1. Cibuli oloupejte, nakrájejte nadrobno a osmažte na rostlinném oleji do měkka.
  2. Tavený sýr nastrouhejte na středním struhadle.
  3. Kopr omyjte, osušte a nasekejte nadrobno.
  4. Do mísy dejte mleté maso, tavený sýr, osmaženou cibuli, česnek, pariku, kopr, mletý černý pepř a sůl. Dobře promícháme a dobře promačkáme.
  5. Mleté maso vložíme do cukrářského sáčku a vytlačíme z něj stejné klobásky. Na pánvi s rozehřátým rostlinným olejem je na středním ohni z obou stran osmažte dozlatova.

Masové klobásky lze tvarovat rukama namočenýma ve vodě.

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Loděnice Ostrava

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: