Recept je velmi jednoduchý, protože nebudete potřebovat žádné střívko.
Jedná se o vydatný masový pokrm, který lze podávat jak teplý, tak studený. Uvařte si je dopředu, zmrazte a v případě potřeby je jednoduše ogrilujte.
Recept je velmi jednoduchý, protože nebudete potřebovat střívko. Vše smíchejte dohromady, vytvarujte klobásky a opečte je dozlatova.
Recept
Složení:
- mleté kuřecí maso 800 g
- tavený sýr 100 g
- cibule 1 ks.
- sušený česnek 1 lžička.
- mletá paprika 1 lžička.
- mletý černý pepř
- sůl
- čerstvý kopr
- rostlinný olej
Příprava:
- Cibuli oloupejte, nakrájejte nadrobno a osmažte na rostlinném oleji do měkka.
- Tavený sýr nastrouhejte na středním struhadle.
- Kopr omyjte, osušte a nasekejte nadrobno.
- Do mísy dejte mleté maso, tavený sýr, osmaženou cibuli, česnek, pariku, kopr, mletý černý pepř a sůl. Dobře promícháme a dobře promačkáme.
- Mleté maso vložíme do cukrářského sáčku a vytlačíme z něj stejné klobásky. Na pánvi s rozehřátým rostlinným olejem je na středním ohni z obou stran osmažte dozlatova.
Masové klobásky lze tvarovat rukama namočenýma ve vodě.