Podle herečky je to recept, který vždy používá k přípravě kuřete pro svou rodinu.
Slavná britská herečka a moderátorka Amanda Holdenová se podělila o jedinečný způsob přípravy chutného pečeného kuřete. Přestože je žena vegetariánka, umí pro svou rodinu dokonale připravit dokonalé kuře, píše Express.
Podle Amandy používá kostky ledu, aby bylo maso šťavnaté.
„Udělám kostky ledu se zmraženými bylinkami uvnitř a pak kuře naplním kostkami ledu, citronem a česnekem, aby se zapařilo zevnitř. A pak vždycky dělám yorkshirské pudinky od základu,“ zdůraznila herečka.
Za tento recept poděkovala také šéfkuchaři Johnu Torodeovi, který vysvětlil postup přípravy kuřete.
„Takže vezmete kuře tak, jak je, tedy to, co má na povrchu, a většinou je celé upravené. To necháte a pak ho zevnitř naplníme několika citrony rozříznutými napůl, šalvějí a kostkami ledu. A ty kostky ledu vezmete a na kostky ledu dáte sůl a pepř, protože kuře má zvenku kůži,“ radí odborník.
Podle Johna tento způsob přípravy kuřete potvrzuje, že „zůstane skvělé a vlhké“.