Vydatná večeře za 30 minut: recept na rychlý kastrol s masem

K přípravě tohoto pokrmu můžete použít jak čerstvou bramborovou kaši, tak zbytky brambor od oběda nebo večeře.

Pokud nevíte, co chutného a vydatného připravit k obědu nebo večeři, doporučujeme použít recept kulinářské blogerky Julie Simonchuk a potěšit své blízké lákavým nákypem s masem. Jeho příprava vám zabere jen velmi málo času a výsledek vás potěší a příjemně překvapí.

Kastrol s masem

Složení: 1:

  • brambory – 1,5 kg;
  • máslo – 30 g;
  • mléko – 100 ml;
  • dušené maso – 525 g;
  • sýr mozzarella/suluguni – 180 g;
  • cibule – 1 ks;
  • mrkev – 1 ks;
  • olej na smažení;
  • sůl – podle chuti.

Příprava:

  1. Brambory uvařte doměkka, rozmačkejte je s máslem a mlékem. Pokud vám zbyla bramborová kaše od oběda nebo večeře, můžete ji použít také. Oloupejte cibuli a mrkev, nakrájejte je a osmažte do měkka.
  2. Bramborovou kaši vložte do formy a rozprostřete ji. Navrch dejte cibuli a mrkev.
  3. Další vrstvou je vrstva masa. Guláš rovnoměrně rozetřete po celé ploše. Navrch – ještě trochu brambor, jak je ukázáno ve videu, a vše posypeme strouhaným sýrem, který se dobře rozpouští. Pošleme do trouby vyhřáté na 180 stupňů na 20-30 minut, dokud se sýr nerozpustí. Jednoduchý a chutný pokrm je hotový!

Share to friends
Rating
( No ratings yet )
Blog - Loděnice Ostrava

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: